PLAFOANE MODULARE

2017. Ian. 03.
AMF TOPIQ Plăci din vată minerală bazaltică tip  - Softboard
SOFTBOARD - AMF TOPIQ

AMF TOPIQ®  Premium efficiency:  Plăci din vată minerală bazaltică tip  - Softboard

Plăci din vată minerală bazaltică, cașerate cu o pâslă acustică precum și acoperite cu un strat special de vopsea pe suprafața și canturile acestora, formează baza tehnologică pentru marca de produse tip Softboard - AMF TOPIQ®.

Produsele atrag, datorită faptului că sunt foarte ușoare, oferă o manipulare facilă și o absorbție acustică maximă, având o grosime redusă a plăcii, în cazul unei înălțimi de suspendare mici. Chiar și în privința unei protecții acustice, aceste plăci de plafon oferă un punctaj ridicat.

Avantajele plăcilor tip Softboard - TOPIQ®

  • Rezistență la umiditate foarte bună
  • Absorbție acustică maximă (αw până la 1,00)
  • Grosime redusă a plăcii resp. înălțime de suspendare redusă
  • Greutate redusă
  • Reversibilă
  • Elastică și stabilă din punct de vedere al formei
  • Ușor și simplu de manipulat
  • Coeficient de absorbție αw = 1,00 conf. DIN EN ISO 11654
  • Clasa de reacţie la foc A1-s1,d0 conf. DIN EN 13501-1

Sistem de izolare din vată minerală bazaltică pentru o acustică optimă

Tehnologia mărcii de produs - AMF TOPIQ® se bazează pe plăci speciale realizate dintr-o vată minerală bazaltică, cașerate cu o pâslă acustică, având un finisaj de cea mai bună calitate aplicat pe toate laturile plăcii și oferind un comportament adecvat pentru cele mai diferențiate cerințe dintr-o încăpere sau dintr-un spațiu. Finisajul nobil al plăcii din vată mineral bazaltică se oferă în mod standard și se realizează prin aplicarea pe ambele fețe ale plăcii a unei pâsle acustice. Fața vizibilă a plăcii și canturile acesteia sunt prevăzute suplimentar cu un strat de vopsea de cea mai bună calitate.

Generația Softboard de la Knauf AMF

Prin introducerea pe piață a liniei de produse noi tip Softboard, Knauf AMF întreprinde un pas nou în direcția de ofertant de soluții unitare de sistem pe domeniul plafoanelor modulare. Astfel, se dorește, pe de o parte, extinderea profilulului de competenţă deja stabilit ca un producător inovator de sisteme de plafoane și, pe de altă parte, creşterea abordării orientată pe o cerere de soluții raportate la diverse domenii de utilizare.

Paleta de produse - AMF TOPIQ® 

TOPIQ® Prime

TOPIQ® Prime este o placă dintr-un material performant, puternic fono-absorbant, din clasa A de absorbție acustică și convinge din punct de vedere tehnic printr-o eficiență acustică deosebită și o eleganță dată de suprafața netedă a plăcii.  

 

TOPIQ® Efficient pro

TOPIQ® Efficient pro  este o placă dintr-un material de calitate superioară, puternic fono-absorbant, din clasa A de absorbție acustică cu o performanță maximă, din punct de vedere al absorbției acustice, proprietăți excelente în ceea ce privește rezistența la umiditate și mai multe opțiuni din punct de vedere al stratului de acoperire al suprafeței plăcilor. 

 

TOPIQ® Efficient pro Hygena

TOPIQ® Efficient pro Hygena  este o placă dintr-un material de calitate superioară, puternic fono-absorbant, din clasa A de absorbție acustică cu o performanță maximă, din punct de vedere al absorbției acustice, proprietăți excelente în ceea ce privește rezistența la umiditate și proprietăți tehnico-igienice deosebite și explicite (strat lavabil al suprafeței şi cu protecție preventivă împotriva germenilor, bacteriilor şi fungilor).

 

TOPIQ® Sonic element

Insula de plafon fără cadru TOPIQ® Sonic element este realizată după tehnologia de prelucrare a canturilor -  TOPIQ® Strong Edge Technology. Aceste produse speciale sunt disponibile cu suprafața vizibilă și canturile acoperite cu o pâslă acustică și se pot oferi vopsite pe un paletar divers de culori.  

Pentru mai multe informaţii, te aşteptăm să ne faci o vizită la depozitele Ravago din: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Sau trimite-ne e-mail acum !

 

Producător:
AMF