Izolații tehnice

Izolarea reprezintă elementul cheie în reducerea efectivă a costurilor provenite din consumul de energie în infrastructura industrială, comercială  şi rezidenţială şi e o modalitate economică de a reduce emisiile de CO2.

Oriunde în lume, în unitățile de producție vom întâlni izolații. Izolațiile sunt utilizate în industrie pentru reducerea pierderilor de căldură, protecția la foc, protejarea personalului prin reducerea temperaturii de suprafață a utilajelor, atenuarea zgomotului, asigurarea temperaturii necesare proceselor de producție, evitarea apariției condensului în interiorul sau exteriorul echipamentelor, conductelor.

Produsele din vată minerală bazaltică care se adresează pieţei izolaţiilor tehnice îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate şi siguranţă. Izolaţiile tehnice din vată minerală bazaltică cuprind produse şi sisteme pentru izolarea termică şi împotriva focului a echipamentelor tehnice industriale: cochilii, plăci, saltele cusute pe plasă, saltele lamelare şi vată vrac.

                   

Caracteristici:
- Izolaţie termică şi acustică excelentă
- Folosite pentru temperaturi ridicate
- Incombustibil
- Hidrofobizate
- Stabile dimensional
- Uşor de manipulat

Produsele izolante flexibile, din spumă elastomerică pe bază de cauciuc sintetic şi din polietilenă, sunt dezvoltate pentru multiple aplicaţii în domeniile: încălzire, sanitare, refrigerare, aer conditionat (HVAC), panouri solare, industria alimentară, industria auto, industria petrochimică. Sunt produse de înaltă tehnologie, cu proprietăţi tehnice superioare, extrem de flexibile, foarte uşoare, cu mod de aplicare foarte facil si rapid.

                    

Caracteristici:
- Flexibilitate foarte mare
- Structură celulară închisă
- Conductivitate termică scăzută
- Rezistenţă ridicată la difuzia vaporilor
- Reacţia la foc: autoextinctiv, nu propagă flacăra, nu picură
- Proprietaţi acustice

  • IZOLAȚII PENTRU INSTALAȚII
  • IZOLAȚII INDUSTRIALE/TEHNOLOGICE
  • AER CONDIȚIONAT
  • PROTECȚIE LA FOC
  • FONOIZOLAȚII
  • PROTECȚIA IZOLAȚIILOR
  • ACCESORII